Skoliose behandling

Som det første er det vigtigt at fortælle, at skoliose ikke er en farlig sygdom, og at man derfor sagtens kan leve, et godt og aktivt liv med skoliose.

Der er hjælp at hente hvis du har har fået konstateret en skoliose, dette kan du få råd og vejledning til her hos os. Derudover kan du selv gøre meget i din hverdag, for at reducere smerterne, samt kurverne på din skoliose.

Man skal have for øje om man er i voksealderen, da kurven kan øges, her er det vigtigt at du kommer i gang med et forløb hurtigst muligt. Kurverne er mest progressive i den primære vækstspurt i puberteten (fra pigernes første menstruation, og drengenes stemmeændring). Man skal derfor være ekstra opmærksom fra det tidspunkt, hvor pigerne begynder at udvikle bryst (generelt mellem 10-13 år, men dette er meget individuelt). For drengene er det omkring 13-14 års alderen.

Her på klinikken anvendes SCHROTH BEST PRACTICE®

Schroth Best Practice® er en videreudvikling af den originale Schroth metode, som er opfundet af Katharina Schroth. Med Best Practice bliver Schroth metoden gjort mere enkel, lettere anvendelig, men stadig meget effektiv og resultatorienteret. Konceptet lægger meget vægt på at metoden bliver en integreret del af hverdagen. Det er denne metode, der bliver anvendt på klinikken for at patienten får det bedste resultat samt hjælp på vejen. 

   ​Brøndbyøster Fysioterapi    |   Brøndbyøster Torv 65, 2605 Brøndby   |   ​Tlf.: 36 75 82 90   |  E-mail: klinik@broendbyoester-fysioterapi.dk   |   CVR: 15725737