Skoliose-behandling med udgangspunkt i din hverdag

Som det første er det vigtigt at fortælle, at skoliose ikke er en farlig sygdom, og at man derfor sagtens kan leve, et godt og aktivt liv med skoliose.

Der er hjælp at hente, hvis du har fået konstateret skoliose. Dette kan du få råd og vejledning til her hos os, hvor vi også tilbyder skoliose-behandling for patienter fra blandt andet Brøndby, Hvidovre og Rødovre. Derudover kan du selv gøre meget i din hverdag for at reducere smerterne samt kurverne på din skoliose.

Vær opmærksom på din egen eller dit barns udvikling

Man skal have for øje, om man er i voksealderen, da kurven kan øges. Her det vigtigt, at du kommer i gang med skoliose-behandling hurtigst muligt. Kurverne er mest progressive i den primære vækstspurt i puberteten (fra pigernes første menstruation, og drengenes stemmeændring). 

Man skal derfor være ekstra opmærksom fra det tidspunkt, hvor pigerne begynder at udvikle bryst (generelt mellem 10-13 år, men dette er meget individuelt). For drengene er det omkring 13-14-års alderen.​

Her på klinikken anvendes SCHROTH BEST PRACTICE®

Schroth Best Practice® er en videreudvikling af den originale Schroth metode, som er opfundet af Katharina Schroth. Med Best Practice bliver Schroth metoden gjort mere enkel, lettere anvendelig, men stadig meget effektiv og resultatorienteret. 

Konceptet lægger meget vægt på, at din skoliose-behandling bliver en integreret del af hverdagen. Det er denne metode, der bliver anvendt på klinikken for, at patienten får det bedste resultat samt hjælp på vejen.

Kontakt os og hør mere om vores skoliose-behandling

Du er altid meget velkommen til at kontakte Brøndby Fysioterapi på telefon 36 75 82 90 eller e-mail klinik@broendbyoester-fysioterapi.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores behandling af skoliose, eller hvis du ønsker at bestille en tid. 

Kontakt os og bestil 

tid til behandling 

36 75 82 90

Skal vi kontakte dig?

Vi vil glædeligt kontakte dig, hvis du har nogle spørgsmål. Skriv til os her, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brøndbyøster Fysioterapi

Brøndbyøster Torv 65
​2605 Brøndby

CVR: 15725737

Åbningstider:
Mandag: 9.00-17.30

Tirs-torsdag: 8.00-17.30

Fredag: 8.00-13.00

Tlf.: 36 75 82 90

E-mail: klinik@broendbyoester-fysioterapi.dk