Genoptræning efter skader eller operationer

Har du haft en skade, eller er du for nyligt blevet opereret? Vores fysioterapeut tilbyder gerne genoptræning af patienter, der har været i behandling for:

  • Knoglebrud
  • Nye knæ
  • ​Ny hofte
  • ​Ledbåndsskader
  • ​Og andre typer skader.

I forbindelse med genoptræning er målet at komme tilbage til det tidligere funktionsniveau eller endnu bedre. Derudover har vi fokus på at undgå nye skader i fremtiden.​

Lad os hjælpe dig med din genoptræning

Vi er rigtig gode til den individuelle genoptræning, hvor vi blandt andet foretager en individuel undersøgelse, sætter konkrete mål og sammensætter en træningsplan med patienten i fokus.

Det er desuden meget vigtigt for os at bruge tid på at forklare sammenhængen i, hvad du mærker, og hvad den konkrete øvelse gør. Det mærker vi, at vores patienter er glade for, og det giver styrke til at komme videre. Vi har derfor et stort fokus på den sundhedspædagogiske del af genoptræning.

Kontakt os og bestil en tid

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du at bestille en tid til genoptræning, skal du endelig bare ringe på telefon 36 75 82 90 eller skrive til vores e-mail klinik@broendbyoester-fysioterapi.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig sikkert videre!

Kontakt os og bestil 

tid til behandling 

36 75 82 90

Skal vi kontakte dig?

Vi vil glædeligt kontakte dig, hvis du har nogle spørgsmål. Skriv til os her, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt