Genoptræning efter skader eller operationer

Er du blevet opereret eller skadet, og har du brug for genoptræning af knæ, ankler, skuldeled eller hofte? Så er du kommet til det rette sted. Uanset hvad dit behov er, kan vi hjælpe dig med den rette genoptræning, så du kan opnå det bedst mulige funktionsniveau.

Information om vores klinik

Vores klinik for fysioterapi er beliggende i Brøndby, og den er let tilgængelig. Mange af vores kunder kommer bl.a. fra Hvidovre, Rødovre og omegn. Vores klinik har eksisteret siden 1992, hvor indehaveren, Marianne Breyen, dengang var den eneste fysioterapeut i klinikken. I dag har vi fire dygtige fysioterapeuter tilknyttet. Således er vi sikre på, at vi kan behandle alle vores patienter.

Vi tilbyder genoptræning efter en række forskellige behandlinger

Vores fysioterapeuter tilbyder bl.a. genoptræning af patienter, der har været i behandling eller er blevet opereret for:

  • ​​Knoglebrud
  • ​Nye knæ
  • ​​Ny hofte
  • ​​Skader i ledbånd eller korsbånd
  • ​Skader i håndled
  • ​Skader i en akillessene
  • ​​M.m.

Vi kan desuden også tilbyde genoptræning efter blodprop eller hjerneblødning samt i forbindelse med sklerose, parkinsons og andre neurologiske sygdomme.

​I forbindelse med vores genoptræning er målet at komme tilbage til det tidligere – og gerne endnu bedre, hvis det kan lade sig gøre. Derudover har vi fokus på at undgå nye skader i fremtiden. ​

Lad os hjælpe dig med en individuelt tilpasset genoptræning

Vi er rigtig gode til den individuelle genoptræning, hvor vi bl.a. foretager en individuel undersøgelse for at kunne sætte konkrete mål og sammensætte en træningsplan med de rette øvelser i fællesskab med patienten, og vi sikrer os altid, at patientens ønsker og behov i fokus. Der er fx stor forskel på, om du har behov for genoptræning af ankler eller genoptræning af skulderled, ligesom der også er stor forskel på vores patienters alder og funktionsniveau.

Det er desuden meget vigtigt for os at bruge tid på at forklare sammenhængen i, hvad du kan mærke, og hvad den konkrete øvelse gør. Det kan vi mærke, at vores patienter er glade for, og det er motiverende for det videre forløb. Altså har vi et stort fokus på den sundhedspædagogiske del af din genoptræning, og det gælder, uanset om du har været igennem en hofteoperation, om du skal i gang med genoptræning efter en diskusprolaps eller noget helt tredje

Din genoptræning kan enten bestå af individuel træning med hjemmeøvelser, eller du kan blive en del af vores holdtræning, hvor du træner sammen med andre, der også er i et genoptræningsforløb. Det er forskelligt, hvad der fungerer bedst for vores patienter.

Vores fysioterapeuter har kompetencerne

​Vores medarbejdere er alle kompetente fysioterapeuter, som har den rette viden og erfaring til at kunne hjælpe alle vores patienter med at opnå et bedre funktionsniveau og samtidig opleve færre smerter.

Vi sørger for, at alle vores fysioterapeuter er opdaterede ift. den nyeste viden inden for branchen, og de deltager løbende på kurser. Således kan vores patienter få den bedst mulige behandling og genoptræning.

Køb produkterne til din genoptræning hos os

Hos os har du mulighed for at købe en række forskellige produkter til din genoptræning. Det kan fx være en træningsbold, elastikker eller et balancebræt. Vi hjælper dig naturligvis med at finde det rette udstyr til din genoptræning. Har vi ikke det, du har brug for, kan vi med stor sandsynlighed skaffe det hjem.

Hvad er priserne – og hvad med tilskud fra det offentlige?

Vi har en overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at du kan få tilskud til din behandling eller genoptræning hos os, såfremt du har en henvisning fra en læge. Derudover samarbejder vi med en række forskellige forsikringsselskaber, herunder bl.a. Falck Healthcare og Tryg. Det betyder, at vi sørger for dialogen med dit forsikringsselskab efter endt behandling eller genoptræning, såfremt du har modtaget en bevilling fra dem.

Er du medlem af sygeforsikringen ”danmark”, kan du få tilskud til din behandling. Tilskuddet afhænger naturligvis af, hvilket niveau dit medlemskab er på. Vi sørger for at indberette direkte til ”danmark”, hvis du ønsker det.

Lider du af kroniske eller langvarige sygdomme, kan du muligvis være berettiget til vederlagsfri behandling hos en fysioterapeut. Er du i tvivl om, hvorvidt du er berettiget til dette, kan du enten kontakte os eller spørge din læge.

Du kan finde vores priser på behandlinger og genoptræning her.

Kontakt os og hør mere om vores genoptræning eller bestil en tid

​Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med genoptræning efter endt behandling eller operation, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at bestille en tid til genoptræning.

Du kan enten ringe til os på telefon 36 75 82 90, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail klinik@broendbyoester-fysioterapi.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på siden, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig sikkert videre!

Kontakt os og bestil 

tid til behandling 

36 75 82 90

Skal vi kontakte dig?

Vi vil glædeligt kontakte dig, hvis du har nogle spørgsmål. Skriv til os her, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Brøndbyøster Fysioterapi

Brøndbyøster Torv 65
​2605 Brøndby

CVR: 15725737

Åbningstider:
Mandag: 9.00-17.30

Tirs-torsdag: 8.00-17.30

Fredag: 8.00-13.00

Tlf.: 36 75 82 90

E-mail: klinik@broendbyoester-fysioterapi.dk